Sport

Lajme nga futbolli, basketbolli, tenis dhe të tjera.

BBC: Sa mund të ndërlidhet sporti me politikën në Kosovë

 • February 20, 2018 14:31
 • Express
 • Sport

Besa Luci nga Kosovo 2.0 thotë se Kosova ka shënuar suksese të mëdha në sport në dhjetë vjet shtet. Ajo ka deklaruar se pranimi në Komitetin Olimpik Ndërkombëtar dhe në organizatat tjera ndërkombëtare i dha hov sportit të Kosovës. “Shumë gjenerata të reja po humbnin shpresën për sport ndërkombëtar, dhe ne donim që të bënim presion që Kosova të pranohet për gara nd...

Magazina

Muzikë, Film, Artist, Yjet ...

Teknologji

Celular, Tablet, VR, Auto ...
 • ICK hapë dyert e inkubatorit për bizneset e reja në fushën e...

  • February 20, 2018 12:30
  • Telegrafi

  Për nder të 10 vjetorit të pavarësisë së Kosovës, Innovation Centre Kosovo (ICK) ka lansuar thirrjen e shtatëmbëdhjetë me radhë për ide biznesi në fushën e teknologjisë së informacionit dhe komunikimit. Afati për aplikim mbyllet më 28 Shkurt 2018....

 • S’ka më shkarkim të drejpërdrejt të fotove nga Google

  • February 20, 2018 12:00
  • Telegrafi

  Në një përpjekje për të mos stimuluar piraterinë e imazheve, Google ka përditësuar motorin e saj të kërkimit duke ‘zhdukur’ opsionin ‘View Image’ në momentin që kërkon për foto dhe në vend të kësaj, janë vendosur vetëm dy opsione, shkruan Telegraf...

 • Facebook është në telashe

  • February 19, 2018 16:00
  • Telegrafi

  Facebook, kolosi prej dy miliardë përdoruesish që pikërisht mbi të dhënat i ka ngritur themelet e tij, ndodhet përballë një vështirësie ligjore që mund të shkaktojë një efekt zinxhiror shumë të madh. Dhe pasojat e mundshme të të cilit janë të pall...

 • Facebook vjen me dy dëgjuese të zgjuara

  • February 19, 2018 13:00
  • Telegrafi

  Gjiganti i rrjeteve sociale Facebook thuhet se ka vendosur të lansojë dy lloje të dëgjuese të zgjuara këtë verë, raportohet nga DigiTimes. Folësit dhe dëgjueset e zgjuara, me sa duket janë koduar me emrin Aloha dhe Fiona, besohet se do të v...