• “Solari e meritoi qëndrimin”

    • November 17, 2018 10:31

    Julen Lopetegui u shkarkua nga drejtuesit e klubit në muajin e kaluar pas një fillimi të dobët në këtë stinor, dhe vendin e tij e zuri Solari, transmeton Gazeta Express....