• Apple mund të jetë duke dizajnuar modemin e tyre 5G

    • February 08, 2019 12:00

    Apple mbështetet në furnizues të jashtëm si Qualcomm dhe Intel për modemët e iPhone, por është raportuar prej kohësh se kompania është e interesuar në dizajnimin e modemeve të t...

  • Shfaqen pamjet e Galaxy S10e në ngjyrë të verdhë

    • February 08, 2019 11:30

    Shumë prodhues të telefonave nuk kanë pasur guximin për të ardhë me një ngjyrë kaq të guximshme, por duket sikur Samsung do të ketë guximin, me një Canary Yellow Galaxy S10e, të...