• Google+ do të mbyllet në prill, konfirmon kompania

    • February 05, 2019 17:00

    Google+ zyrtarisht do të mbyllet të martën më 2 prill – me gjasë duke u vonuar një ditë për të shmangur një milion shaka. “Më 2 prill, llogaria juaj Google + dhe çdo faq...

  • Zbulohet dizajni konceptual i Samsung Galaxy X

    • February 05, 2019 13:30

    Pas rrjedhjes së fundit të një videoje zyrtare të telefonit të ardhshëm Galaxy X nga Samsung, i cili u postua dhe u largua shpejt nga kanali zyrtar i kompanisë në YouTube, tani...