• Samsung mund të lansoj një S10 ‘të lirë’

  • October 26, 2018 15:30

  Seria Samsung Galaxy S përfaqëson një nga formacionet kryesore të kompanisë. Siç pritet nga telefonat kryesorë, ata nuk janë të lirë, por duket sikur Samsung mund të sjell një r...

 • Lansohet telefoni i parë me rrjet 5G

  • October 26, 2018 08:30

  Xiaomi Mi Mix 3 është lansuar zyrtarisht dhe nuk po sjell me vete vetëm një ekran pa korniza dhe 10GB RAM, por është poashtu telefoni i parë që sjell rrjetin 5G në treg. Siç duk...

 • Lansohet Fondi për Inovacion nga GIZ dhe ICK

  • October 25, 2018 18:30

  Në ambientet e Innovation Centre Kosovo (ICK) është nënshkruar marrëveshja në mes të kësaj qendre dhe GIZ – CETEP (Krijimi i punësimit përmes promovimit të eksportit), për progr...