• Instagram Stories përditësohen me veçori të reja

  • December 19, 2018 12:30

  Instagram ka përditësuar karakteristikat e storieve disa herë që kur është lansuar, ku me çdo përditësim të ri sjell më shumë mjete dhe funksionalitet. Nëse jeni një përdorues i...

 • Ja se si ndikon telefoni në trurin e fëmiut tuaj

  • December 18, 2018 13:30

  Telefonët po ndryshojnë mënyrën se si punon truri i fëmijëve, sipas hulumtimeve të reja. Të rinjtë që kalojnë më shumë se dy orë para një ekrani tregohen më të dobët në testet e...

 • Facebook sjell Boomerang në aplikacionin Messenger

  • December 18, 2018 10:30

  Facebook ka përditësuar Messenger me karakteristika të reja të kamerës përpara sezonit të festave. Aplikacioni i pavarur i Messenger tani ka mbështetje për Boomerang. Është efek...